Murerarbejde

Har du brug for en murer?

Vores dygtige faglærte murerer renoverer og murer alle former for murværk, herunder facader, skorsten og sokler. Og selvfølgelig laver vi flise- og klinkearbejde.

Når du skal have besøg af vores murer, garanterer vi naturligvis, at murerarbejdet udføres efter gældende love og regler, men også at slutresultatet bliver flot og holdbart.

Vil du helst have en murer med erfaring indenfor murerarbejde?

Vores mænd har stor erfaring med alle former for belægnings- og murerarbejde. En væsentlig del af det arbejde vores murere bruger deres tid på er at renovere badeværelser, hvor udskiftning af fliser og klinker udgør en stor del af arbejdet. Aktuelt ser vi, at der er større efterspørgsel på at få lavet lækre og rummelige badeværelser. Tidens trend er at der skal være plads og luft i alle rum.

Efter dit ønske sætter vores murer fliser og klinker op både udvendigt og indvendigt. Tidens trend er for eksempel klinker i køkkenet og i entreen, ud over de allesteds nærværende fliser i bryggerset og badeværelset. Da det letter arbejdet med at holde rent og pænt, og fliser og klinker ikke er så modtagelige for slid.

En anden meget efterspurgt murer-opgave er, at udskifte furer i murværket så disse fremstår nye og pæne. eller at pudse og vandskure facaderne.

Men måske trænger du bare til at få udskiftet eller renoveret sålbænken, pudset din sokken eller en renovering af altanen. Uanset hvor stor eller lille din opgave er, er vores murer mand for at løse den på bedst mulig vis.

En dygtig og erfaren håndværker kender alle de tricks, som får dine naboer til en kigge en ekstra gang. Af de rigtige grunde. Det skal jo ikke være en fejl i murværket der skal bestemme, hvor du skal placere en busk eller slyngplante. Når du benytter professionel arbejdskraft, får du en facade der er værd at kigge på. Og hvor irriterende smådetaljer ikke ødelægger glæden ved din veludførte renovering.