Tømrerarbejde
Tidens trend er at bruge smukt og professionelt udført tømrerarbejde i facaden på dit hus. Det beriger dit hjems karakter og egenart og skaber et unikt og kunstfærdigt helhedsbillede. Du kan også føje ekstra skønhed til dit hjem med små lækre snedkerdetaljer i boligindretningen. Til det virkeligt fremragende snedker- og tømrerarbejde får du brug for hjælp fra en professionel snedker eller tømrer. De laver eller reparerer døre, vinduer, trappe, køkken og hvad du ellers ønsker dig. Eller skal du opfylde fruens drøm med en flot indbygget walk-in garderobe. Det vil med garanti bringe de store bøffer på middagsbordet.

Hos FIXIT kan du få alle former for ombygning af ejendomme, huse og lejligheder på Fyn. Vi har erfaring med alle former for reparation, ombygning og tilbygning efter dine ønsker og behov.

Skal du have ændret på husets ruminddeling

Er der et nyt nyt lille familiemedlem på vej til at melde sin ankomst? Er husets teenager blevet for stor til at dele værelse med sine søskende? Eller er den ældste flyttet hjemmefra, og skal ikke bruge sit værelse mere?
Lad os hjælpe dig med at fjerne eller bygge en væg. Det tager ikke så længe om at opføre en gipsvæg, og vi kan ved hjælp af få virkemidler gøre væggen mere eller mindre lydtæt. Det kan du blive rigtigt glad for, når teenageren skal udforske sine musiktalenter eller afprøve sine højtalere. I forbindelse med at to rum bliver til ét, skal der som regel også monteres en ekstra dør, og måske et eller to ekstra vinduer. Det anbefales kraftigt at få professionelle håndværkere til at hjælpe med dette, især hvis døren skal sidde i en bærende væg.

Få også tømreren til at montere dit nye køkken eller badeværelse

Skulle der være ønske om nyt inventar hjælpe vi gerne med opsætning af indbyggede skabe. Eller rive de gamle knirkende gulvbrædder op, og lægge et lækkert nyt gulv.