Har du brug tilbygning og/eller ombygning? om det er privat eller erhverv på Fyn, så står vi til rådighed og kan være behjælpelig med projektet.

Din nye tilbygning kan for eksempel være en carport, en udestue eller et ekstra værelse. Ombygning kan være udnyttelse af en uudnyttet overetage, sammenlægning eller opdeling af værelser bare for at tage nogle standarteksempler.

Ved en tilbygning hjælper vi dig med alt lige fra tegninger, bygge ansøgning etc. 

Vi kan lave alt fra sokkel til toilet

En tilbygning starter med afsætning af fundamentet, herunder udgravning og støbning af sokkel. Her tager vi afsæt i dine tegninger. Vi kan dog også lave tegningerne, hvis du ønsker det. Vi ordner naturligvis al elektricitet, ligesom vi kan ordne kloak og VVS, hvis du skal have toilet eller andre vådrum i din nye tilbygning.

Du har flere valgmuligheder, når du skal vælge ydervægge til en tilbygning. En let ydervæg kan bygges af vindgips eller vedligeholdelsesfrit plank, men vi kan også tilbyde muret vægge i samarbejde med vores partner.

Taget på din tilbygning afhænger af stilen på den eksisterende bygning

Tilbygningen kan have brug for indvendige vægge og isolering

I forbindelse med en tilbygning laver vi naturligvis også eventuelle indvendige vægge, og isolering hvor der er tale om enten beboelsesrum eller opholdsrum. Der er ofte ønske om en terrasse ved en udestue, og her kan vi tilbyde at lægge en med terrassebrædder af det materialer i nu engang ønsker..

Når du tilføjer en udestue til dit hjem, lukker du ikke bare meget mere lys ind  i huset. Med de nye  3 lags vinduer, får du også mulighed for at tilføre solvarme til rummet, samtidig med at varmetabet er så reduceret, at ruden faktisk er der hvor mindst varme løber ud. I modsætning til tidligere tiders ruder, der virkede som kuldebro. Vender din udestue mod syd kan der være fordel i at sætte markise op, som kan køres ud for når solen er hårdest. Og husk også at forsyne rummet med gode udluftnings muligheder – terrassedør eller vinduer, som kan åbnes for eksempel.