Skal du have nye vinduer og døre eller paneler i din private bolig?

Eller er det din erhvervsejendom, som trænger?

FIXIT kan hjælpe med at udskifte døre og vinduer, og kulden får kun få minutter til at forsøge at fortrænge din dyre varme. Vi skifter elementer ”on going”, så der går meget kort tid fra vi tager det gamle element ud, til det nye element er monteret i stedet. Det betyder at du uden problemer kan vælge at skifte vinduer om vinteren, hvis det passer dig bedst.

Udskiftning af dine vinduer og døre vil nedsætte dit energiforbrug.

De energiglas man laver i dag, er produktudviklet specielt med henblik på at minimere varmetab, og udnytte solens varme. De lader varme passere indad, men uden at det kan slippe ud – medmindre du åbner vinduet.

Desuden vil nye vinduer og døre typisk være langt mere praktiske i brug. Blandt andet fordi de kræver mindre vedligeholdelse.

Der er desuden indtænkt en serie af sikkerhedsmæssige fordele i nye vinduer og døre, i forhold til “gammeldags” vinduer og døre. Dermed øger du den tid, en indbrudstyv skal bruge for at komme ind i dit hus. Hvilket øger chancen for at de opdages og stoppes, eller afbryder deres foretagende.

Vi kan levere døre og vinduer af træ og aluminium og af komposit og rent træ. Vinduerne vil naturligvis have godkendte energiglas efter de gældende krav – og efter dine ønsker og behov. Ved en udskiftning kan vi også nøjes med udskifte glasset i dine vinduer og i døre med vinduer. Forudsat at rammerne er i tilstrækkelig god stand det k.an betale sig.

Hvis dit hus har brug for en stil make-over, kan nye vinduer og døre i et helt andet design ændre din facade drastisk.
Lad os sige du har bondehus-vinduer med små rudeinddelinger. Dem skifter du ud med vinduer uden inddelinger. Dette giver dig et meget mere moderne udtryk, og samtidig væsentligt mere lysindfald.

Hvis du i modsat fald ønsker et mere klassisk udseende på dit ellers moderne hus, kan bondehus- eller herregårdsvinduer hjælpe dig til at opnå netop det resultat.